Köszöntjük látogatóinkat a Soroksári Botanikus Kert hivatalos honlapján!


Karácsony_2016 (Medium)


Kedves Látogatók!

A Soroksári Botanikus Kert december 20-án (kedden) az év végi ünnepekre való tekintettel bezár. A jövő évben, január 2-től (hétfőtől) várjuk ismét (hétköznapokon) a látogatókat. A szombati napokon jelenleg zárva tartunk, de tavasszal (márciustól) az évközi rendes nyitvatartás alapján várjuk az érdeklődőket.

Megértésüket köszönjük!
Soroksári Botanikus Kert


Kedves Kertlátogatók!

Botanikus kertünket ősszel és télen a szombati napokon zárva tartjuk (Nov. 19-től), azonban a hétköznapokon továbbra is szeretettel fogadjuk a látogatókat. Tavasszal, márciustól, az évközi rendes nyitvatartás alapján szombati napokon is elérhetőek leszünk. Csoportos vezetésre, előre egyeztetett időpontban a hét bármely napján (H-Szo) várjuk az érdeklődőket!

Megértésüket köszönjük!
Soroksári Botanikus Kert

DSCF2640 (Custom)_webbb


Meghívás a BIODIVERZITÁS A SOROKSÁRI BOTANIKUS KERTBEN című könyv bemutatójára. Részletekről itt tájékozódhat (kattintson a képre):

meghivas


Tisztelt Látogatók!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a Kertben a csapadékos időjárás következtében felszaporodtak a szúnyogok, így a kerti sétához mindenképpen javasoljuk, hogy hozzanak magukkal szúnyogriasztó sprayt vagy krémet.

SBK


Legfrissebb képeink elérhetőek a galériában! DSC01330


Tavaszi virágözön a Soroksári Botanikus Kertben! Tekintse meg kora tavasszal virágzó növényeinket és a kert tavaszköszöntő aspektusát. Most virágoznak a tőzikék, hóvirágok, krókuszok, az erdélyi májvirágok és számos hunyor faj is! A friss fotókhoz kattintson ide!Crocus tommasinianus Herb. 2


Kora tavaszi képválogatásunk (2016) elérhető a galériában! A fotók megtekintéséhez kattintson ide! A felvételeket Dr. Barabás Sándor és Bottlik Gábor készítette.Bemutató_feb_netre2016